Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Kveldros Terapi & Coachingsenter        

  Psykoterapeut Jorun Marie Kveldro            

Kurs og aktiviteter

Kurs & Aktiviteter

Senteret tilbyr NADA Øre Akupunktur i grupper hver Onsdag kl. 18.00 og 19.00 Investering kr. 100,- Individuelle avtaler må forhåndsbestilles og koster kr. 150,- Send SMS til Jorun Marie senest dagen før om du ønsker å komme.

Psykodramakurser - vinter/vår 2020

Psykodramakurs - Lørdag 25. april og Søndag 26. april 2020

Sted: Henrik Wergelansdagte 13 - 4612 Kristiansand

Introduksjonskvelder:

Introduksjonskvelder er en fin måte å bli kjent med psykodrama som metoden for dere som vurderer å starte på en utdannelse eller ønsker å benytte metoden som terapi for egen del. Mulighetene innenfor psykodrama er nærmest uendelige.

Onsdag 26. februar eller Onsdag 8. april. Begge kvelder fra kl. 18-21

Påmelding kreves min to dager før pr telefon eller e-post: [email protected]

Andre tilbud:

Traumegruppe- lukket terapigruppe.

Dette er en gruppe for deg som trenger å bearbeide vonde barndomsminner etter overgrep og vold eller som trenger støtte for å finne en tryggere plattform etter en barndom preget av omsorgssvikt i en dysfunksjonell familie. Ta direkte kontakt pr telefonen 997 98 998 om dette er aktuelt for deg. For samtale kreves før deltakelse i en slik gruppe. Se forøvrig linken til Traumegrupper for ytterligere informasjon. 

Kursleder for alle kurs: Jorun Marie Kveldro

Tidspunkt( gjelder alle kurs): 10-17 begge dager

Ta med: lett og ledig tøy samt lunsj til ¾ pause midt på dagen eller du kan kjøpe lunsj ved en rekke steder i umiddelbar nærhet. NB: Kaffe, te og frukt er innbakt i prisen

Sted: Bukksteisdalen 10 - Songdalen eller Henrik Wergelandsgate 13- Kristiansand

Pris: kr. 1400,- Studenter og trygdede kr 1200,-

Bindende påmelding: senest 1 uke før kursstart  

Veiledningsgruppe

Annenhver fredag i partallsuker fra 12- 15 tilbyr jeg veiledning i gruppe for ansatte i helse og sosialsektoren, og barnehager i Agder. Gruppen anses som lukket når den er fulltallige og går over 10 ganger. Påmelding og deltakelse er forpliktende i hele perioden. Avtale kan forlenges etter avslutning av siste veiledningsperiode ved behov.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale pr tlf 997 98 998 eller e-post: [email protected] om dette er noe du eller dine kollegaer kan ha nytte av. Jeg har praktisert som veileder for flere personalgrupper og ledere i kommuner på Agder(psykisk helse/rusteam og barnevern).oolbar.

Hjertelig velkommen!!!